Samarbeidspartnere

Snekker

Spikern Bygg

Spikern Bygg er et tømrerfirma med 14 ansatte som holder til på Vålerenga i Oslo. Vi har sentral godkjenning for utførelse og kontroll av utførelse i tiltaksklasse 1.

wwww.spikernbygg.no

Snekker

Tre i bygg

Tre i bygg utfører alt innen bygg, hus, eneboliger og har lang erfaring. Vi er kjent for å være best på service, nydelig arbeid, levere til avtalt tid.

www.treibygg.no

Entreprenør

Holsve Entreprenør

Rehabilitering av bygårder, næringsutvikling, oppføring av nybygg/leilighetskompleks og utført tradisjonell tømrervirksomhet samt rehabilitering av kjøkken og bad.

www.holsveentreprenor.no

Rørlegger

HERMANSEN & STORAAS VVS

Hermansen & Storaas kan hjelpe deg med alt fra tett sluk til bygging av drømmebadet og mer miljøvennlig oppvarming av boligen din.

www.hermansenstoraas.no

Rørlegger

Comfort Bryn

Norges eldste rørleggerkjede som er vi klare til å hjelpe deg med alt fra planlegging til montering. Vi har lokal forankring og kunnskap om forholdene der du bor.

www.comfort.no

Rørlegger

Bad og Flis Concept Store

Bad- og flisleverandør i Oslo som kan tilby unike og eksklusive fliser. Vi setter ydmykhet og ærlighet i førersetet, både på kontoret og ute i feltet, og nøyaktighet er vårt fremste våpen.

www.badogflis.no

Byggmester

Hendug Bygg

Henduge og erfarne fagfolk vil hjelpe deg med alt i frå tilbygg og anneks til hytter og bustadhus i tømmer (laft/ stavlaft) og bindingsverk.

www.hendug.no

Interiørarkitekt

Tandberg Miller Design

All our projects are tailor-made to suit our clients needs and we always make sure that the craftmanship are of the highest quality and the homes move-in ready.

www.tandbergmiller.com

Interiør designer

BONAPARTE INTERIØR

Vi er interiør designere som har kompetanse og kunnskap innen interiør og design . Vi spesialiserer oss på kreative og praktiske løsninger av hus, leiligheter, hytter og kontorer.

www.bonaparteinterior.no

Byggmester

Geilobygg – Hellvik Hus Geilo

Du ser og merker at det er skikkelig håndverk rundt deg.
Vi ønsker at du opplever forskjellen

www.geilobygg.no

Håndtverkspartner

Recover

Trenger du en håndverker for å bytte et vindu eller en dør, eller pusse opp kjøkkenet, badet, stuen eller hele boligen din, kan Recover hjelpe deg.

www.recover.no

Murmester

Murmestrene Sveen & Co

Vi utfører alt innenfor bad, våtrom, mur, puss, peiser, skifer, flis & støpearbeider og har sentral godkjenning tiltaksklasse 1.

www.murmestersveen.no