Speil

Vi leverer speil til alle mulige bruksområder og i alle mulige former og størrelser. Vi har meget gode priser på speil og kan montere lampe direkte på speilet om det er ønskelig.

Speilkantene

Speilkantene kan bearbeides på flere måter, avhengig av bruksområde og sikkerhet.
• Brynet kant med båndslip
• Med slipte og polerte kanter.

Speilfarger

Speilfarger man kan velge mellom er; klart, bronse kun m/sikkerhetsfolie, og Satinovo (matt overflate, som ser ut som det er sandblåst).

Sikkerhetsfolie

Vi leverer speil med sikkerhetsfolie. Dette brukes i miljøer som treningssenter/skoler samt til privatbruk hvor det er fare for personskader.
På eldre garderobeskap med speil kan det monteres sikkerhetsfolie i etterkant.

Enveisspeil / Arkus Glass

For at dette skal fungere må lux verdien være forskjellig mellom de forskjellige rommene. Da kan en se klart gjennom glasset fra en side, mens det fra den annen siden er et speil. Typiske bruksområder er tollinspeksjon og kjøpesenter.

Dusjdør – kjøp og montering.

Flinke folk som var enkle å kommunisere med og som var veldig tydelig på pris før befaring (utifra bildene jeg sendte). Dette gjorde hele prosessen enkel for meg som kunde. Anbefales.

Mikkel Kulsrud

Takk for profesjonell oppmåling og montering!

Ville bare si at det ble skikkelig flott når glass-veggene til dusjen kom opp!
Rene hotell-badet ble det :)

Takk til både deg og montørene for det – og ha en fin dag!

Anette Dietrichson Bruun, NIELS TORP AS

Knust vindu reparasjon.

Veldig bra servis, absolutt anbefales! Hyggelig glassmester, raskt og meget bra levering! Tusen takk!

Istvan Virag

Utskiftning av vindusglass på balkongdør.

God kommunikasjon, god pris og godt utført arbeid.

Per Fløvik

Bytte av knust rute.

Veldig ryddig og profesjonelle folk som dukker opp akkurat når de sier de skal, utfører jobben godt og rydder etter seg! Hva mer kan jeg be om. Takk for herlig service og rask respons!

Mathawee Husna Sirikhan

Skifte vindusglass.

Helt perfekt resultat!

Birol Kilinc

Glass.

Kommunikasjon har vært bra .. fikk ok pris.. bra utført jobb.. holdt avtalen.. anbefaler firma.

Afzalurrehman Khan

Står gjerne som referanse til dette selskapet da de har utført en utmerket jobb i flere faser på min eierseksjon i Østre Aker vei 99, 3 etg.

Firmaet fremstår som ryddige, faglig kvalifiserte og er tillegg serviceorientert.

I forkant av de nevnte arbeidene har jeg innhentet tilbud og avtalt tid for gjennomføring, tilbudene fra firmaet har vært oversiktelig og konkurransedyktig, videre har nevnte arbeidene blitt utført i hht. avtalt tid.

Kan i tillegg nevne at de har bidratt med kvalifiserte råd i fm utførelse og praktisk gjennomføring .

Ut fra mine erfaringer kan jeg anbefale firmaet for tilsvarende oppgaver.

PS ! Kan for ordensskyld nevne at jeg er leder for er rådgivende ingeniørfirma og har følgelig erfaring fra tilbudsinnhenting, tilhørende evalueringer og praktisk oppfølging mv..

Roger Malnes, Malnes og Endresen AS

Glassplate over kjøkkenbenk.

God service. Nøye og flinke folk. God kommunikasjon. Anbefales!

Christoffer Sørli

Skifte tre store vindu.

Etter gode råde endte jeg med å kjøpe vinduer med fast ramme fra en fabrikk etter hans anbefaling. Han tapte et salg på mange tusen kroner. Setter pris på en ærlig leverandør som sier ifra når det er unødvendig å gjennomføre arbeid. En person du kan stole på!!

Runar Dybvik

Bytte ut glass, knust vindu.

Raskt svar og godt resultat.

Kristoffer Henden Kaasen

Vi i ThyssenKrupp Rulletrapper as er meget opptatt av å kunne være våre kunders første valg, samtidig som vi alltid søker å levere førsteklasses kvalitetsprodukter. Av den grunn så har R/G store krav på seg til utføre god kvalitet når de er engasjerte gjennom oss.

Ovenfor oss så har de opptred meget ryddig og profesjonelt. De har vært fleksible med hensyn på tidspunkt for utførelse og har levert stort sett etter avtale. Kan vel ikke komme på mer enn en gang der det har vært forsinkelse i arbeidet. Det skyltes at fabrikken som laget glassene hadde stengt for sommerferie og av den grunn ikke produserte glass.

Ang priser så har vi på forhånd avtalt pris for hele arbeidet så døren for ekstra fakturering har vært lukket. Det har heller ikke forekommet forsøk på å få mer ut en det som har vært avtalt.

Våre kunder som R/G har utført arbeid hos har vært meget fornøyde med det helhetlige arbeidet samt sluttproduktet. Jeg vil nok anbefale å ta en titt på ett eller flere av prosjektene som R/G har oppført for oss. Fallsikring på Lillestrøm Torv er ett prosjekt som kan nevnes. Vi har ingen betenkeligheter med å benytte oss av R/G sine tjenester igjen

Torbjørn Endrerud, ThyssenKrupp Rulletrapper AS

Lage speil til bad.

Svarer raskt og var veldig behjelpelige! Ledet dessuten på pris.

Andreas Borge

God kommunikasjon hele veien, kom til avtalt tid, veldig god service og god pris.

Bjørn Stagrum

Skifting av knust rute.

Augustson Rammer & Glass var meget effektive og profesjonelle. Jobben kostet mindre enn jeg hadde ventet. Bruker de gjerne igjen dersom jeg skulle klare å knuse en ny rute!

Eirik Haug